EMBRACE YOUR INNER REBEL

Aanmelden is op dit moment niet mogelijk

Ben je er klaar voor om 100% jezelf te zijn?
Wil je niets liever dan leven én werken onder jouw voorwaarden?
Durf je de rebel in jezelf te laten zien aan de wereld?

Voel je ook dat het tijd is om je uit te spreken? Om nog veel meer te doen wat jij het liefste doet? Om alleen nog maar te werken voor mensen waar jij blij van wordt? Heb je de behoefte om iets vaker buiten de lijntjes te kleuren en precies te doen waar jij zin in hebt? Dan is dit het lifestyle & business programma voor jou.

Als virtual assistant en ondernemer heb je natuurlijk al heel veel stappen gezet en ben je steeds meer jezelf geworden. Toch voel je steeds vaker dat er nog een laagje af kan. Het schild kan naar beneden. Het hart kan open. Als jij 100% jezelf kunt zijn ligt de wereld aan je voeten en kun je trots zijn op alles wat je bereikt.

Wil je constant gevoed blijven met inspirerende masterclasses, op de hoogte zijn van de nieuwste tools, samenwerken met focus en (online) samenkomen en sparren met VA collega’s? Dan is het VA rebels membership echt iets voor jou. 

Betekenis ‘rebel’

re·bel (de; m,v; meervoud: rebels)

1     iemand die weet wat ze wil

2     een persoon die gelooft in authenticiteit

3     een vrouw die voor zichzelf opkomt

They say: “Shoot for the moon.”
But I say: “Shoot for the damn galaxy.”

Voor wie is VA rebels?

VA rebels is speciaal bedoeld voor jou als je een eigen business hebt als virtual assistant. Je hebt leuke klanten, mooie opdrachten en bent tevreden over je omzet. Sterker nog. Het mag misschien wel iets minder. Meer gericht. Meer jij! Je wilt graag gevoed worden met nieuwe informatie, kennis over tools en echt van elkaar leren. Je wilt je netwerk van VA’s uitbreiden, sparringpartners hebben. Op jouw level en met dezelfde interesses. Veilig, maar wel met een flinke uitdaging. Grow while you go is voor jou te soft. Jij wilt actie, energie en passie. Geven en krijgen. Jij voelt je 100% rebel.

Geen idee of ik echt een VA Rebel ben, want ik ben zo behoudend als wat. Maar het idee bleef mij bezig houden. De lancering van het programma was geweldig en ik wil me blijven ontwikkelen, dus ja dan wellicht toch een Rebel. Ik heb er gelijk voor gekozen om een jaar deel te nemen. Hop, ervaren maar. Het VA Rebels programma geeft mij focus, energie en ook nog eens nieuwe ideeën. De samenwerkdagen voelen als het hebben van een team om een hele dag mee te knallen. Ik heb heel veel zin in de komende maanden. Nog meer delen, elkaar spiegelen en juist uit mijn eigen comfort zone stappen.

Annemarie Pieck

De masterclasses hebben mij enorm veel inzicht gegeven in mijn eigen business. Er komen onderwerpen aan bod waar ik al langer aandacht aan wil besteden, maar dat komt er in mijn eentje gewoon niet van. Nu kijk ik weer met een frisse blik naar mijn plannen en doelen. Ik verheug mij op de komende maanden.

Jeanette Kea

Even alles op een rijtje wat je iedere maand bij je membership krijgt:

  • We werken iedere maand met een inspirerend thema.
  • Een expert op zijn of haar vakgebied verzorgt een boeiende masterclass.
  • Je kunt deelnemen aan de VA samenwerkdagen.
  • We organiseren een gezellig VA Rebel Café online waar je de andere VA rebels kunt ontmoeten.
  • Mirjan verzorgt de lunchwebinars en vertelt je alles over de nieuwste tools van dat moment.

VA rebels is een leuk en veelzijdig programma voor virtual assistants.

Iedere maand kun jij je rebelheart ophalen en weer heel veel nieuwe dingen leren.

In een online leeromgeving staan maandelijks de leukste items voor je klaar en kun je aansluiten bij het VA Rebel Café online of de VA samenwerkdagen.

Een volgende stap nemen in mijn business en mijn netwerk? Maar was het daar net wat te vroeg voor? Ik was nog niet zolang bezig als VA en was ook zeker nog op zoek naar meer klanten. Omdat het gevoel gelijk goed zat bij de Rebels en ik weet dat ik wil blijven groeien heb ik het toch gedaan. En mijn gevoel zat 100% goed. Juist in deze fase voor mij en mijn bedrijf vind ik het heel erg waardevol om mijn ervaring te delen, kennis op te doen en vooral te sparren met collega VA’s. Alles komt aan bod, persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, inhoudelijke verdieping en kennis. Tijdens de samenwerkdagen en het VA Rebel Café houden de vragen en ideeën van anderen mij scherp. Ik krijg heel veel energie van het onderlinge contact in combinatie met de coaching van Hanneke. Zo heb ik toch altijd het gevoel dat ik collega’s om mijn heen heb om op terug te vallen, mee te lachen en te praten.

Patricia Hooghof

“Als member van VA rebels ben je onderdeel van een groter geheel en kun je toch lekker je eigenwijze stappen zetten. Je neemt eruit wat bij jou past en laat liggen wat even niet goed voelt voor jou.”

De rebel in Hanneke

Al toen ik klein was had ik de behoefte om het anders te doen dan anderen. Altijd ambitieus. Gedreven. Tot het fanatieke af. Maar ik kon niet anders. En nog steeds niet. Ik stort me altijd vol overgave in nieuwe avonturen. Maak zelden iets af. Zie overal een bijzonder verhaal in. Er schuilt ook al mijn hele leven een rebel in mij. Toen ik elf was nam ik een ouder vriendje mee naar boven naar mijn kamer. Mijn opa zat in de woonkamer en was in shock. Ik vond dat wel grappig. Toen ik veertien was vond ik koffiedrinken en roken heel normaal (oh ik hou mijn hart vast voor Olivia). Toen ik na een kansloze havo-carrière ook nog eens gezakt was voor het eindexamen wist ik één ding. Dit gaan we niet nog een keer doen. Ondertussen had ik wel de nodige ervaring opgedaan als klassenvertegenwoordigster, lid van de leerlingendraad en trouwe support van de zoldercommissie. “Maar moet je dan niet je diploma halen?”. Welnee! Ik kom er zo ook wel. En zo geschiedde. Inmiddels heb ik al meer dan twaalf jaar een eigen bedrijf. Zelf bedacht en gecreëerd. Vind ik het heerlijk om dingen te doen die mensen niet van mij verwachten. Te bestuderen hoe ze reageren. Ze een beetje om de tuin te leiden. Love it. Ik hou van appelmoes mét mayonaise. Ik kom altijd 5 minuten te laat. This is me. Dit is 100% Hanneke.

Wat kun je verwachten?

VA rebels is een membership, een community en een kennisplatform. Alle onderdelen zijn er op gericht om het allerbeste uit jezelf te halen, je uit te dagen en je nieuwe energie te geven.

Iedere maand word je gevoed, geïnspireerd en uitgedaagd om het beste uit jezelf en je business te halen.

Welk membership past perfect bij jou?

INCLUSIEF

hoelang
Masterclass expert
VA samenwerkdag
Lunchwebinar VA tool
Facebook Community
VA Rebel Café online

Korting
Prijs excl. btw

REBEL PLATINUM

Jaar
X
X
X
X
X

2 maanden gratis
997,-

REBEL GOLD

Halfjaar
X
X
X
X
X

1 maand gratis
497,-

REBEL SILVER

Kwartaal
X
X
X
X
X


297,-

REBEL BRONS

December 2022
X
X
X
X
X


99,-

REBEL PLATINUM

Jaar
Masterclass expert
VA samenwerkdag
Lunchwebinar VA tool
Facebook Community
VA Rebel Café online

2 maanden gratis
997,- excl btw

REBEL GOLD

Halfjaar
Masterclass expert
VA samenwerkdag
Lunchwebinar VA tool
Facebook Community
VA Rebel Café online

1 maand gratis
497,- excl btw

REBEL SILVER

Kwartaal
Masterclass expert
VA samenwerkdag
Lunchwebinar VA tool
Facebook Community
VA Rebel Café online

297,- excl btw

REBEL BRONS

December 2022
Masterclass expert
VA samenwerkdag
Lunchwebinar VA tool
Facebook Community
VA Rebel Café online

99,- excl btw

Nu met de
Bonus Masterclass

Schrijf je over mij pagina!

“Toen mij laatst gevraagd werd wie mijn inspiratiebron is, moest ik even nadenken. En ineens wist ik het. De bron waar ik inspiratie uit put komt niet uit één persoon. Nee alle mensen die mij zijn voorgegaan en iets hebben gedaan om deze wereld te verbeteren zijn een bron van inspiratie voor mij”

Al bij de lancering wist ik dat ik het programma zou willen volgen. Maar omdat ik toen ook nog een aantal vaste dagen op locatie werkte voor opdrachtgevers dacht ik het niet in te kunnen passen. Hoe moest ik dat nou weer regelen? Ik heb het toch gedaan, gewoon omdat ik het wilde. En ik zou wel zien waar het schip zou stranden. De stress bleek tussen mijn oren te zitten natuurlijk. Als het echt niet uitkomt kijk in onderdelen terug. En de samenwerkdagen en het VA Rebel Café zijn mij inmiddels heilig. Daar plan ik mijn afspraken omheen. Van te voren is bekend op welke dagen de onderdelen plaatsvinden, dus dat is prima te doen. En kan het een keer niet is dat ook geen probleem. Die sfeer is juist wat mij aantrekt. Alles mag maar niks moet. Energie, inspiratie, reflectie en focus. Dat is het VA Rebels programma voor mij.

Annika de Haan

De masterclasses en de webinars zorgen ervoor dat ik inhoudelijk ook weer met mijn eigen bedrijf bezig ben en niet alleen maar met mijn klanten. De verbondenheid onderling vind ik heel erg fijn. Er wordt veel gedeeld en door de openheid van alle deelnemers ontstaan waardevolle inzichten en gesprekken. Ik dacht vooraf dat ik niet genoeg tijd zou hebben om het programma te volgen. Ik heb altijd al zoveel te doen. Maar in de praktijk is het precies andersom. Juist door het VA Rebels programma neem ik en heb ik nu tijd voor mijzelf en mijn bedrijf. Heerlijk!

Anouk Kuiper

Wat is er zo rebels aan VA rebels?

We kijken niet naar waar je vandaan komt.
Of wat je nu doet.
We laten tijd even los en focussen ons op energie.
We hebben allemaal één missie.
Anderen helpen.
Doordat we openstaan voor zoveel dingen zijn we ook kwetsbaar.
We mogen bouwen aan meer kracht, kennis en vertrouwen.
We bestuderen thema’s die ons allemaal aangaan.
En passen dat op onze eigenwijze toe in onze business.
Je mag verdiepen. Je mag verbreden. It’s all up to you.
Zo kun je voor nog meer mensen van waarde zijn.
En jij bent 100% jezelf. Happy.
Zo wordt jouw business een echte rebelse business.
You are rebelicious baby!
Level up.

Veelgestelde vragen

Loopt het membership automatisch door?

Nee hoor de periode loopt automatisch af na het door jou gekochte membership. Wil je verlengen dan kan dat natuurlijk altijd. We sturen je twee weken voor het aflopen van je membership even een berichtje.

Kan ik de masterclasses en webinars terugkijken?

Jazeker. Alle masterclasses en webinars worden voor je opgenomen. Deze vind je dan terug in de module van die maand. Uiteraard kun je alleen de modules openen die in jouw membership zitten.

Hoe lang blijven de modules openstaan voor mij?

Staat een module eenmaal voor je open dan blijft deze minimaal een jaar beschikbaar voor je.

Hoe lang houd ik toegang tot de VA rebels community Facebookgroep?

Je hebt toegang bij een actief membership. Loopt je membership af dan vervalt ook je toegang tot de Facebookgroep. Ga je later weer verlengen, dan kunnen we je weer toegang verlenen.

Ik ben nog bezig met de training is dit dan al iets voor mij?

Nope, dan is dit te vroeg.

Ik ben nog niet ingeschreven bij de KvK is dit dan al een goed moment om aan te melden?

Nee, focus je eerst op het neerzetten van je business en het vinden van je eerste klant. Praten we daarna verder 🙂

Ik voldoe niet aan alle criteria, kan ik dan toch meedoen?

Altijd. Be a rebel. Doe je ding.

Liever eerst nog even bellen?

Laat dan hier een bericht achter en dan bel ik je terug voor het maken van een afspraak.

071-2070049

Groetjes, Annika

© VA school 2020 – 2022